22:37

Har haft tråkigt idag. Dagen började med halsont och huvudvärk. Sedan kom Jenny hit en stund. Sen har jag bara suttit vid datorn och tittat på teve, och var ut med Tessi för någon timme sedan. Har verkligen inte gjort något annat.. Usch, ja ätit godis, haha.
Ska nog gå och sova snart :) Kanske stiger upp tidigare imorgon och gör något vettigt, som att städa rummet eller fågelburen. Eller något i den stilen. Om jag inte är ännu flunssigare då förstås. Får se.. :/
Usch jag hatar flunssa. Frågan är om det finns någon som tycker om det.. B l ä !

Hoppas ni har haft det bra :)

Kram på er

Jul Joulu Christmas Joulu Jul Christmas Jul Joulu Christmas

Hoppas ni alla har det bra :) Jag själv är lite trött efter gårdagens ståhej. Hade kvällstur igår, men som tur fick jag gå en timme tidigare :) Nästa gång är jag ledig i helgen (lördag-söndag alltså). Jobbar hela julhelgen. Det är en ny upplevelse. Annorlunda, definitivt.

Julklapparna var jag glad över, och julaftonen gick bra, mormor, farmor och farfar var hit till oss.
Just nu är jag trött. Såg nyss på Mamma Mia filmen med Jennyfer, mamma och pappa. Fick den till julklapp av DG. Har sett den på bio förut, men vad gör det :) Det är inte klokt vad man blir slö när man tittar på film..
Ska hoppa i duschen så småningom, sen är det nog godnatt för min del.

Kram och God forstättning på julen :)

21.12.08

Hejsan svejsan :) Här är jag igen. Har liksom glömt bort att skriva, tänk så kan det gå. Vad har jag då haft för mig den här helgen? Ja på lördagen var jag till stan med mamma, pappa och Jennyfer. Jag köpte de sista julklapparna och vi for ut och äta sedan. Det var gottigott :)

Idag har jag varit slö, har inte gjort så mycket annat än varit på datorn, hemskt när man tänker efter.. var ut och gå med Tessi lite och på kvällen lagade mamma risgrynsgröt :)

Ha det fint, kramar

Nu har jag kört :)

Ja, idag hade jag min första körlektion i bilskolan. Det gick riktigt bra, men mycket att komma ihåg. Tur att jag kört förut, på landet men en gammal skrothög, för annars skulle det nog ha varit ännu krångligare...
Imorgon ska jag köra klockan 9 på morgonen. Börjar jobbet klockan 10. Ska jobba 3 dagar nu. Sen väntar en skön 3 dagars ledighet, lördag-söndag-måndag och jag ska köpa de sista juklapparna och bara njuta. Kommer att jobba hela julhelgen sen.
Det började förresten en ny på jobbet idag. Eller ny och ny. Hon har jobbat där i 19 år men inte på den tiden jag har varit där. Var ledig idag. Vaknade halv 11. Skönt. Men dagen blir bara så kort när man sover länge. Tänker vakna tidigt imorgon så att jag hinner titta lite på teve och ta det lugnt innan jobbet. Det innebär alltså att jag borde gå och sova nu. Annars orkar jag inte upp.

Vad har ni gjort idag då? :)

Take care,

Tired, but happy

Jihuu, Linus tog äpple från handen idag, äntligen! :D Efter 5 veckor! Häärligt :D Är så glad! Lotta höll sig som vanligt i bakgrunden, kanske vågar hon också snart när hon märker att handen inte är så farlig som den ser ut.

Jag är så trött, det är inte klokt. Slutade 18:00 men var tvungen att jobba över 15 min. Blä. Hade stressigt idag, hann inte få allt klart till 18:00.

Oj så fin fullmåne det var när jag körde hem! Stor var den också.
Kom att tänka på att det faktist är 3:e advent idag... Helt otroligt.. Tiden går så fort att man knappt hinner med.
Imorgon ska jag handla lite julkappar efter jobbet. Slutar 13:00 och det ska bli skönt efter de här 3 kvällsturerna.

Ja så nu visste ni det ;)


Santa Lucia

13 december. Alltså luciadagen. De som hade morgontur började klockan 6 idag istället för 7, eftersom lucian besökte avdelningen halv 7 tiden. Jag hade kvällstur så fick sova. Har det imorgon också.

Mitt huvud är ganska segt just nu, känns som om nån skulle ha fyllt det med bommull.. Eller något liknande. Måste gå och lägga mig så småningom.

Idag var det gammaldags julmarknad i stan, och imorgon är det också. Synd att jag inte kommer hinna dit i år, den stänger ganska tidigt :/ Tråkigt är det också att det inte kunde vara snö när det är julmarknad. Det är så mycket mysigare stämning, julstämning liksom när det är snö ute. Idag har det duggregnat. Blä.

Konstig jul blir det i år igen.. :S Har knappt hunnit märka att det är december ju.
Nån annan som är av samma åsikt?!

Godnatt, kramar

23:26

Ja, nu var det då det där med att hitta något vettigt att skriva här..
Är ganska trött nu, fast jag sov till 10 idag. Imorgon ska man upp igen. Har 3 kvällsturer på raken, usch, kommer inte bli så roligt. Men o andra sidan så får man ju sova längre på mornarna och det är ju inget man tackar nej till, åtminstone inte jag. Imorgon har jag troligtvis fått mina arbetskläder också. Hittills har jag fått använda vikariekläder, men nu ska jag få egna. Problemet är bara det att jag är rädd för att jag beställde för små skjortor.. hoppsan, tja, men får hoppas på att de passar. Vill liksom inte göra folk mera besvär och be dem beställa nya åt mig.. 

Nuu ska jag ta och läsa i min bok, som jag redan fått 2 påminnelser om från bilbioteket. Har
varken orkat eller hunnit läsa så nu är man skyldig bibban 4 euro. Måste bara få den klar.
Låna om vore ju annars ett alternativ men herregud, har ju gjort det 2-3 gånger redan, innan påminnelserna började uppenbara sig i brevlådan.
Måste alltså läsa slut den nu.

Ja det här blev ju en massa text, men man måste ju skriva av sig lite ibland.

Hoppas ni har det finfint, kramar


(:

Nu har jag alltså fixat den där designen, äntligen.
Bara där vid kommentarerna är det ännu lite lila/rosa kvar, hittade inte var man ändrar det, men kanske jag kommer på det om jag provar igen senare.

Ledig idag, har hittills bara tittat på teve och myst med lilla Tessi :) Ska äta lite snart och kanske baka en sockerkaka, mums :D
Och så ska jag gå ut en runda med Tessi också. Ikväll är det dans.

Och den som undrar hur mina små gröna mår så ska jag berätta att de mår bara fint :) De har blivit så livliga och tjattrar dagarna i ända, ett bra tecken skulle jag säga. De verkar trivas. Och btw, de har blivit omdöpta, Linus och Lotta heter de nu ;D Haha.. döpa om sina djur...
Nåja, det är lätta namn att säga och så, så det fick bli Linus och Lotta till sist. Nu byter de inte namn flera gånger. Nu heter de Linus och Lotta på riktigt. Jag måste bara ta en bild på dem. De är ju så rädda för kameran så har inte velat skrämma upp dem så mycket.. :/ Men ska se om jag får nån liten bild inom snar framtid :)

Hoppas ni har en fin dag, kramar

Läääänge sen

Tiden går så fort och nu har det plötsligt gått två veckor sen jag uppdaterade senast..

Oj, oj.

Vad ska jag berätta nu då? Hm, idag har jag varit ledig, kommer vara det två dagar till.. såå skönt :D
Var ut med Tessi och så tittade jag på teve.. på kvällen var jag på bilskola, sista lektionen. Två lektioner har jag missat så måste ta dem senare, och nästa tisdag ska jag faktist på min första körlektion :)
Annars har jag inte så mycker att skriva just nu. Men tänkte att jag måste ju få igång det här bloggandet igen :P

Ha det fint,
kramar

RSS 2.0