Jelly bean!

 
 
 
Igår kom pappa och Jennyfer hem från matbutiken med en liten Jelly bean förpackning till mig. Jag har aldrig förr sett såna. Jag har bara smakat en gång när Jenny bjöd. Hon hade fått dem av någon som hade varit till England. Jelly bean är Jennys favoritgodis. Jag vet inte om det är för att de är goda eller för att de kommer från England, hennes favoritland. Kommer de ens därifrån?!
Hur som helst, hon skulle hoppa upp och ner om hon skulle se vad jag äter just nu ;)
Skall köpa en ask åt henne någon dag.

Blogg.se verkar ha något slags problem igen. Inläggen ramlar ner fast man inte ha gjort något fel. Störande.
 

Slutarbete

Yes yes ändligen börjar mitt slutarbete löpa, har idag skrivit ut bilder. Imorgon skall jag skriva ut de 2 sista och sedan lära mig lägga bilderna på någon kapa (skrivs det så?) skiva...
I måndag hängs de upp i galleriet!
På tisdag är det vernissage klockan 18-19:30.
Samtidigt är det genrep med dansen.
Samtidigt är det agilitykurs.
Tyvärr kan man inte vara på 3 platser samtidigt.
 
Jag, som annars inte har så fullt upp om kvällarna. Såklart skall det ju komma 3 viktiga saker på samma kväll, samma tid.

Tyvärr måste man välja bort saker här i livet och det får väl bli dansen som skippas.
Vernissagen hoppas jag man inte behöver vara på i 1 och en halv timme, för då hinner jag till agilityn. Nej jag skippar inte agilityn, det gör jag inte. Vill inte missa den.

 Bettskenan fick jag igår och den är något av det värsta jag varit med om. Det är inte ens en tandställning, varför ska den spänna så in i helvete då för?!!?

-

Agilityn gick utmärkt. Jennyfer var med Tessi och jag tittade på tillsammans med Jennyfers kompis Sarah (hennes mamma var med deras hund). Det var jätteroligt, nästa gång skall jag få ha hand om Tessi, längtar redan!
Det var ca. 20 hundar med. Vi delades upp i 2 grupper, stora och små. Tessi fick gå i den lilla såklart. Bland de stora hundarna fanns en storpudel, en fluffig en. Den hade lejonklippning. (Vi har ingen speciell pudelklippning på Tessi).

Det var så skojigt att sitta och titta på alla dessa praktexemplar av uttrycket 'sådan herre, sådan hund'.
Först fick de öva att gå genom tunneln, sedan hoppa ett litet hinder och gå upp på ett litet bord och sitta ner där.
På slutet fick de göra en liten bana.
Alla hundar var lite vimsiga i början, men lugnade ner sig efter ett tag. Till och med Tessi lugnade ner sig, och hon verkade lära sig sakerna ganska snabbt.
Jaja, nu skall jag gå och sova. Imorgon blir det tidigare väckning, kl 08:00 skall jag vara hos tandläkaren. Skall få någon konstig bettskena, eftersom jag haft lite problem med käkarna. Vet inte ens vad den skall göra, men hoppeligen kommer den att hjälpa.


Ledig ledig

Har haft ännu en ledig dag från skolan. Vi jobbar på slutarbetet, så det är ganska fritt.
Jag har fotat hästar, var jätteglad att jag äntligen fick göra det. Har velat fota hästar ända sedan jag började skolan i höstas, så jag fick min belöning nu.
Skall bli så roligt att få sina bilder i A3 format i galleriet :D
Utställningen öppnar tisdag 29.4, samma dag vi har generalrepetition med dansen. Lite synd, hade velat vara med där. 
Kanske jag hinner också, får se lite. Galleriet och teatern ligger nära varandra.  

Beklagar att de där Barcelonabilderna inte har kommit upp här än...

A g i l i t y !

Ikväll börjar kursen! Jennyfer, jag och lilla Tessi. Skall bli roligt att få se om det blir nånting av det hela, eller om Tessi bara snurrar omkring som en yr höna. Det senare alternativet tror jag.
Men det är ju en nybörjarkurs och många av hundarna är säkert lite småvimsiga.
Agilitykurs alltså, för er som inte uppfattade det ;)

Yeah!Bild på älsklingen kommer ju här såklart:

image149

H e m m a

 
Nu är jag hemma från Barcelona igen. Det var varmt och soligt där, jätteskönt. En jättefin stad var det, ångrar mig nog inte att jag åkte.
Har varit väldigt trött alla dagar, eftersom vi har gått omkring så mycket. Men det var definitivt värt det. Idag skall jag bara ta det lugnt och vila, gå ut med Tessi och börja fundera på slutarbetet. Jag måste ha slutarbetet fotograferat och redigerat till nästa vecka, då vi skall skriva ut bilderna. Sedan skall de hängas upp i galleri zebra i Karis. Underbart.
Jag skall troligtvis fota hästar. Det skulle vara roligt.

Flygresan var inte alls lika farlig som jag trodde! Jag som har höjdskräck tänkte inte ens på det... Det är liksom annorlunda att sitta och titta ut genom ett litet fönster. Jag klarade det fint.

Bilder från barcelona kommer nog upp på bloggen snart, men det kan dröja eftersom jag måste fixa med slutarbetet den här veckan.

 

B a r c e l o n a

Imorgon skall jag på klassresa, till Barcelona. Är lite sådär smånervös, eller kanske inte så lite heller... har aldrig åkt flygplan förut, och har lite höjdskräck....
Hoppas allt går bra, flyget går 07:00, sedan mellanlandar vi i München

Vi skall vara där till söndagen. Hoppas det blir någorlunda roligt. Synd var det att inte Emma kunde följa med.
Usch, jag är verkligen nervös inför flygresan! =@ 

Våren kommer!
image148

Visst verkar det så?

Torsdag

Har inte gjort så mycker vettigt idag egentligen. Varit i skolan. Kommit hem. Varit ute på gården och lekt lite med lilla Tessi. Tittat lite på teve. En sak jag inte har gjort speciellt mycket idag är vara vid datorn. Fast nu är jag ju det förstås...

Jag hade egentligen tänkt visa er lite nya bilder, men det får bli en annan gång.
Portfolio3 gick vi igenom i skolan igår, det gick finfint och alla hade väldigt fina bilder. Jag hade samlat svanbilder till en portfolio.
Nu skall vi snart börja planera slutarbetet. Det skall bli kul, men före det är det klassresa. Jag har egentligen ingen lust alls att åka på resa, vi skall vara Barcelona i fyra dagar. 

Jag är fullt medveten om att headern inte riktigt är på sin rätta plats..


RSS 2.0